Audi Originele Accessoires

Top 10

Audi Originele Accessoires zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen. De extra mogelijkheden die u hiermee creëert, zijn eindeloos. Om een indruk te geven van de populariteit van deze accessoires, hebben we een Top 10 voor u samengesteld.

Audi Zomersets

Personaliseer uw Audi en maak hem sportief of juist stijlvol met een originele set zomerwielen. Net als de juiste schoenen onder een mooi pak maken de wielen uw Audi helemaal af. Met keuze uit verschillende designs en inchmaten.


Wintersets

Combineer design met veiligheid. Een winterset zorgt al bij een temperatuur onder de 7°C voor beter grip. Ook bij regen zorgt het diepere profiel van de banden voor beter wegcontact. Veilig hoeft niet saai te zijn!


Trekhaken

Of u nu graag uw fietsen meeneemt, een trailer trekt vanwege uw hobby of dat u er graag met de caravan op uit gaat. Een trekhaak is altijd handig en bij Audi zorgen we ervoor dat hij niet zichtbaar is doordat hij wegklapt of afneembaar is.


Dakdragers

Wilt u net iets meer ruimte tijdens uw zomer- of winterreis? Dan zijn dakdragers in combinatie met een dakkoffer de perfecte oplossing. Strak design, handig in gebruik en met de originele Audi dakkoffers zelfs een echte blikvanger.


Fietsendragers

Nederland is een fietsland; we trekken er graag op uit met de fiets. Met de fietsendragers van Audi kunt u twee fietsen meenemen naar uw favoriete bestemming (uit te breiden naar drie). Tevens geschikt voor elektrische fietsen, kantelbaar en deels inklapbaar zodat hij compact op te bergen is!


Rubberen mattensets

U wilt uw Audi graag mooi houden en dat begrijpen we. Zeker in natte periodes is de rubberen mattenset een uitkomst. Ze beschermen uw interieur en zijn makkelijk schoon te maken.


Rubberen kofferbakmatten

De kofferbak wordt voor van alles gebruikt. Van vieze wandelschoenen tot aan het vervoeren van zware spullen. Een rubberen kofferbakmat beschermt uw interieur tegen al deze invloeden en zorgt voor een onbeschadigde kofferbakbodem.


Car electronics

U bent zeer tevreden met uw Audi, maar hij mist net dat ene hulpsysteem wat u graag had willen hebben? Veel opties zijn achteraf ook nog toe te voegen. Denk aan parkeersensoren, cruise control, achteruitrijcamera’s en smartphone interface.


Car care

We hebben verschillende producten om zelf uw Audi te onderhouden. Van lederverzorging en schermreinigers tot aan complete winterpakketten. Gebruik de juiste producten om uw Audi mooi te houden.


Lederen interieurs

Ook achteraf kan uw Audi nog van een volledig lederen interieur worden voorzien. Er zijn verschillende opties mogelijk zoals meerdere kleuren en combinaties, leertypes, stiksels, stoelverwarming, perforatie van middenbaan en nog veel meer.

Vraag uw dealer naar de mogelijkheden >