Car electronics

Net als Audi evolueert onze omgeving voortdurend. Denk aan het verkeer, de wegen, borden en allerlei verbindingen. Hieraan kunnen u en uw Audi zich eenvoudig aanpassen met de verschillende opties van Audi Originele Accessoires.

Hulpsystemen

Parkeersensoren Parkeersensoren vergemakkelijken het inparkeren door middel van akoestische signalen. De vier ultrasoon sensoren zijn onopvallend geïntegreerd in de achterbumper. Deze werken automatisch bij het inschakelen van de achteruitversnelling.

Achteruitrijcamera De achteruitrijcamera geeft veilig zicht door het gebied achter de wagen op het MMI-scherm weer te geven met dynamische en statische hulpelementen. De achteruitrijcamera is onopvallend in de handgreep van de achterklep geïntegreerd. Activering gebeurt door inschakelen van de achteruitversnelling of via een knop in de middenconsole.

Cruise control Rij extra comfortabel en zuinig met de achteraf in te bouwen Cruise control. Dit eenvoudig te bedienen snelheidsregelsysteem houdt elke snelheid vanaf ca. 30 km/h constant. Als de gewenste snelheid is bereikt, activeert u het systeem. Als het rem- of koppelingspedaal wordt aangeraakt, wordt het systeem direct uitgeschakeld.

Communicatie

Audi smartphone-interface Verbind uw smartphone met uw auto. Met de Audi smartphone interface heeft u toegang tot Apple CarPlay en Android Auto in uw Audi. Wanneer u uw smartphone aansluit op de USB-poort, worden bediening en weergave geïntegreerd in het MMI-systeem en getoond in heldere menu’s. Navigatie, telefonie, muziek en specifiek geselecteerde apps kunnen gemakkelijk via de MMI-controller en via spraakbediening gestuurd worden.

Audi connect Maak rijden in uw Audi nog aangenamer, veiliger en meer ontspannen met Audi connect. Actueel nieuws, weersverwachting en verkeersinformatie zijn met een druk op de knop beschikbaar in het MMI systeem van uw Audi. Dankzij 4G-dataverbinding werkt dit razendsnel. Met Google Street View™ checkt u vooraf de omgeving van uw bestemming en via Apple CarPlay en Android Auto zijn specifieke apps en content op uw smartphone eenvoudig en veilig in uw auto te gebruiken.

USB-adapter kabel Voor gebruik met Audi smartphone interface en Audi music interface. U kunt ook de USB-adapterkabel gebruiken om uw apparaat gemakkelijk en handig op te laden tijdens het rijden.

Marterverschrikker De laatste jaren zorgt de steenmarter voor steeds meer overlast. Ze kruipen via de onderkant van uw auto in de motorkap op zoek naar warmte en bescherming. Daarbij knagen ze alles kapot wat in de weg zit. De marterverschrikker biedt oplossing. Via de ingebouwde ultrasone tweeter wordt een hoge ultrasone toon uitgezonden die door marters wordt gemeden. Wanneer er toch een keer een dier in uw auto verzeild raakt, dan krijgt het van de aangebrachte hoogspanningsplaatjes een elektrische schokje waardoor het wordt verjaagd. In beide gevallen is het ongevaarlijk voor mens en dier en biedt de marterverschrikker op een dubbele manier bescherming.

Entertainment

Audi RSE III Rear Seat Entertainment Audi RSE III Rear Seat Entertainment biedt audio- en videovermaak voor achterpassagiers. De twee royale 10,1 inch schermen bieden hoogwaardige beeldkwaliteit, zelfs onder slechte lichtomstandigheden. Dankzij de uitneembare monitor en de geïntegreerde accu's zijn de spelers ook buiten de auto te gebruiken. Door de SD kaart lezer, USB-aansluiting en AV-ingang zijn vakantiefoto's en video's vaak al voor thuiskomst te bekijken. Ook te bedienen via de gratis te downloaden app (RSE remote) voor Apple en Android smartphones!

Bluetooth® koptelefoon Een draadloze koptelefoon als ideale aanvulling op het Audi rear seat entertainment systeem. Compatibel met diverse Apple-producten zoals de iPad. Opvouwbaar en op te bergen in het meegeleverde etui. De gebruiksduur van de oplaadbare batterijen is 15 uur.

Opmerking: bluetooth koptelefoon wordt niet aangeboden in de webshop.

Bekijk alle Audi Originele Accessoires in de webshop