Gezin & dier

De kleinste passagiers kunnen soms ook de meest veeleisende zijn. Maak hun reis extra comfortabel met Audi Originele Accessoires.

Kinderen

Comfort, gemak en veiligheid. Dat zijn de pijlers waarop onze kinderzitjes zijn gestoeld. Ook voor een speciaal ontworpen Audi kinderwagen of voor de leukste Audi kinderspeeltjes bent u bij Audi Originele Accessoires aan het juiste adres.

Kinderzitje Dualfix I-size Geschikt voor kinderen tot en met vier jaar. Dankzij het 360° rotatiesysteem plaatst u uw kind gemakkelijk in de stoel zonder dat u het zitje hoeft lost te maken. Daarbij kan de stoel zowel naar voren als naar achteren gericht worden. Alleen te beveiligen met ISOFIX-kindstoelverankeringssysteem.

Kidfix XP kinderzitje Geschikt voor kinderen met een gewicht tussen de 15 en 36 kg of in de leeftijd tussen ongeveer 3,5 en 12 jaar. Het zitvlak en de rugleuning kunnen worden gescheiden. Zonder zitvlak kan de rugleuning gebruikt worden voor kinderen met een gewicht van meer dan 22 kg. Bovendien heeft de stoel een intelligente geleiding van veiligheidsgordels. De riem bevindt zich daarom altijd in de juiste positie voor de grootte van het kind.

Onderlegger kinderzitje De onderlegger is afgestemd op het design van kinderzitjes en het interieur van Audi. Het beschermt de bekleding tegen vuil en eventuele afdrukken van de kinderstoeltjes. De onderlegger heeft daarnaast twee praktische opbergvakjes, is voorzien van antislip en kunt u uitwassen.

Audi kinderwagen gen2 Met zijn slanke design is de Audi kinderwagen perfect voor dagelijks gebruik. Dankzij het slimme vouwmechanisme en het compacte formaat is hij zeer gemakkelijk te gebruiken. Bovendien kunt u het zacht gecapitonneerde zitje in een vlakke ligpositie plaatsen - zo biedt het uw kind extra comfort. Het zitje met ruitstructuur en rode stiksels maken het kenmerkende Audi design helemaal af. De kinderwagen is met bijgeleverde click & go adapters ook te gebruiken met het Audi I-size babyzitje.

Rob de Gekko-knuffel en pluche stuurwiel Rob is van hoogwaardig pluche gemaakt. Verder zit hij stevig in elkaar, is hij heerlijk zacht en mag hij op avontuur in de wasmachine. Tevens leverbaar is een pluche stuurwiel in exclusief Audi-design. Dit stuur met piepende hoorn heef een formaat van 24 x 24 cm.

Huisdieren

Speciaal voor het veilig en comfortabel vervoeren van uw hond, biedt Audi Originele Accessoires enkele praktische oplossingen. Met deze accessoires aan boord beschermt u zowel uw hond, als uw Audi.

Honden beschermdeken achterbank Een beschermende deken voor op de achterbank. Hiermee kunt u uw trouwe viervoeter vervoeren zonder zich zorgen te hoeven maken over uw bekleding. Beschermt ook de zijwanden en de achterste deuren tegen vervuiling. Niet geschikt voor sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. Te wassen tot 30 °C.

Hondengordel Neem uw hond veilig mee op reis met de speciale Audi hondengordel. Deze veiligheidsgordel voldoet aan alle wettelijke eisen en is gemaakt van stevige materialen, waaronder scheurbestendig nylon en roestvrijstaal. De gordel is bekleed met een zacht omhulsel en voorzien van reflecterende strepen op de borst. De hondengordel is verkrijgbaar in drie maten (S, M en L) en ook als hondenriem te gebruiken.

Bekijk alle Audi Originele Accessoires in de webshop