Sport & design

Een Audi weerspiegelt de persoonlijkheid van zijn eigenaar. Met de Sport & Design stijlpakketten van Audi Originele Accessoires kunt u uw Audi precies het karakter geven dat bij u past, zowel in het interieur als exterieur. U kunt kiezen uit een breed scala aan decoratieve oplossingen, gemaakt van exclusieve materialen die het vooruitstrevende ontwerp en de kwaliteit van uw Audi onderstrepen.

Exterieur

Zwarte Audi logo’s

Zwarte Audi logo’s Geef uw Audi een persoonlijke touch met de originele, sportieve zwarte Audi logo’s op zowel de voor- als achterzijde. Maak deze zwarte styling af door ook uw typeaanduiding met zwart te accentueren.

Voorzijde

Achterzijde

Type aanduiding

Decorfolie Nog een mogelijkheid om uw Audi te personaliseren. Voorzie uw Audi met unieke folies voor op de zijkant. Verkrijgbaar in diverse designs.

Treeplanken Geef uw Audi SUV een luxueuze en stoere uitstraling met treeplanken van roestvrijstaal. De opstaptreden vergemakkelijken het instappen, bevestigen van en toegang tot ski- en bagageboxen en accentueren de off-road look van uw Audi. De rubberen pads op de treden verminderen het risico van uitglijden.

Uitlaatsierstukken Benadruk het sportieve karakter van uw Audi met chromen uitlaatsierstukken. Nog meer focus op sportiviteit? Kies dan voor een carbon look.

Spiegelkappen

Geef uw Audi de sportieve en stijlvolle uitstraling met originele chromen of carbon spiegelkappen.

Interieur

Instapverlichting

Laat uw Audi u extra welkom heten met de luxueuze Audi instapverlichting. Zodra u uw portier opent, zal de verlichting geactiveerd worden en vier Audi ringen op de grond projecteren.

Instapverlichting, Audi ringen

Instapverlichting, quattro

Instapverlichting, S-logo

Instapverlichting, e-tron logo

Pedalen De sportieve finishing touch voor uw interieur: aluminium sportpedalen. Eventueel met een bijpassende voetsteun. De pedalen zijn er voor zowel handgeschakelde als automatisch schakelende auto’s.

Sleutelcovers

Uw autosleutel helemaal afgestemd op de kleur en stijl van uw Audi met deze unieke en exclusieve sleutelcover.

Gekko geurverfrisser Een geurende gekko die gemakkelijk op de luchtroosters van uw Audi blijft 'plakken' is een opvallende verschijning op het dashboard. De gekko verspreidt circa 60 dagen een heerlijke bloemengeur. Verkrijgbaar in vier kleuren: grijs, geel, zwart en rood.

Bekijk alle Audi Originele Accessoires in de webshop