Vervoer

De ruimtebesparende bagageoplossingen of extra opbergruimte van Audi vergroten uw mogelijkheden en maken elke reis extra comfortabel. Met deze Audi Originele Accessoires maakt u van uw Audi een echte allrounder.

Dakkoffers

Creëer eenvoudig extra ruimte met de elegante en gestroomlijnde Audi dakkoffers. Uitgevoerd in platina grijs of stijlvol zwart zijn deze voorzien van briljantzwarte side blades met verchroomde Audi ringen voor een luxe uitstraling. De dakkoffers zijn leverbaar in drie maten: met een inhoud van 300 liter, 360 liter en 405 liter. Met de optionele dakkoffertassen kunt u ook de ruimte in de dakkoffer optimaal benutten.

Dakkoffer, platinagrijs

Dakkoffer, hoogglans zwart

Dakkoffertassen

Trekhaken

Een trekhaak stelt u in de gelegenheid een fietsendrager, caravan of aanhanger mee te nemen. Audi biedt verschillende varianten: vast, afneembaar en zwenkbaar. Al deze trekhaken worden gemonteerd met een 13-polige kabelset. Door de trekhaak op de juiste wijze te programmeren blijven alle (elektronische) systemen perfect functioneren.

Trekhaaksets: zwenkbaar en afneembaar Het handige van een zwenkbare trekhaak is dat u deze met een simpele beweging wegdraait. Zo is de trekhaak niet zichtbaar als u deze niet gebruikt. Bij afneembare trekhaaksets kunt u de trekhaak eenvoudig loshalen en opbergen.

Trekhaak fietsendrager Vervoer uw fietsen veilig naar elke bestemming. De Audi fietsendrager is geschikt voor twee fietsen (ook e-bikes) en heeft een maximale draaglast van 60 kg. Een uitbreidingsset voor een derde fiets is leverbaar tegen meerprijs. Ook wanneer de fietsen op de fietsendrager staan, blijft de bagageruimte toegankelijk omdat de fietsendrager kantelbaar is. U kunt de fietsendrager gedeeltelijk opvouwen waardoor deze gemakkelijk is op te bergen.

Dakdragers

Vervoer u uw bagage veilig, gemakkelijk én stijlvol. Audi dakdragers zijn gemaakt van aluminium en hebben de kleur zilver/zwart wat perfect past bij de luxe uitstraling van uw Audi. Ze zijn voorzien van een anti-diefstal schroefbevestiging.

Fietsdrager voor op het dak Met deze extensie voor uw dakdragers kunt u een fiets op het dak meenemen. De framehouder en fietsrail houden uw fiets automatisch in de juiste positie. Geschikt voor één fiets met een maximale draaglast van 20 kg.

Ski- en snowboardhouder Gemaakt voor vervoer van ski's en snowboards. Extra zachte rubberen kussentjes bieden veilige ondersteuning voor uw uitrusting. Alleen te gebruiken in combinatie met de optioneel te verkrijgen dakdragerset.

Kajakhouder met kantelfunctie Ontworpen voor een éénpersoons kajak tot 45 kg. Kantelbaar voor eenvoudig op- en afladen. De kajakhouder en spanbanden kunnen afzonderlijk worden vergrendeld. Alleen te gebruiken in combinatie met de optioneel te verkrijgen dakdragerset.

Dakdragertassen Speciaal gemaakt voor opslag en transport van de dakdragerset (apart verkrijgbaar). Voorzien van een hoogwaardige stof in antraciet met een robuuste ritssluiting. De handgreep en praktische ophanglussen vergemakkelijken transport en opslag.

Bekijk alle Audi Originele Accessoires in de webshop