Wielensets

Ontworpen voor esthetische waardering. Gebouwd voor de weg. Ontdek de indrukwekkende collectie actuele Audi lichtmetalen wielensets.

Zomer- en wintersets

Al onze lichtmetalen wielensets worden geleverd met A-merk zomer- of winterbanden. Een extra wielenset zorgt voor nog meer comfort en veiligheid in de seizoenen. Tijdens de zomermaanden rijdt u dan op een wielenset met bredere banden voor optimale grip. In de wintermaanden op een smallere set die gemakkelijker regen en sneeuw trotseert en ruimte biedt voor sneeuwkettingen. Een winterset is bovendien beter bestand tegen corrosie en weersinvloeden door gebruik van een speciale coating.

Wielenaccessoires

Voor het onderhoud en behoud van uw Audi wielenset, bieden wij ruim keuze uit speciaal ontworpen Audi wielenaccessoires. Hiermee kunt uw wielen nog lang in topconditie houden, verder verfraaien of voorkomt u diefstal van de set. Zo geeft u uw wielen alle aandacht en bescherming die zij verdienen.

Bandentassen Met de 4-delige set Audi bandentassen kunt u uw complete wielenset schoon opbergen na een bandenwissel. De bandenhoezen zijn gemaakt van scheurbestendig kunststof en hebben handige draaggrepen. De wielbouten kunnen veilig worden opgeborgen in een speciaal daarvoor ontwikkeld vakje aan de buitenzijde. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Diefstalwerende bouten Voorkom diefstal van uw luxe lichtmetalen velgen met Audi slotbouten. Deze zijn beschikbaar in twee formaten. De bouten zijn alleen los te draaien met de bijgeleverde speciale adapter.

Ventieldoppen Groots in design. Audi ventieldoppen zijn voorzien van Audi logo en beschermen de ventielen tegen vuil, vocht en stof. Geschikt voor alle gangbare originele rubberen en aluminium Audi ventielen.

Sneeuwkettingen In veel wintersportlanden zijn sneeuwkettingen verplicht. Audi heeft voor ieder model Audi sneeuwkettingen ontwikkeld met een uniek zelfspansysteem. Tijdens het rijden worden de kettingen automatisch gespannen en gecentraliseerd!

Velgenreinigerset De velgenreinigingsset helpt bij het losmaken en oplossen van vuil waardoor reiniging wordt vergemakkelijkt. De set is geschikt voor staal en gelakte legeringen wielen en bevat reinigingsoplossing, poetsmiddel, een microvezel poetsdoek en wielborstel.

Bekijk alle Audi Originele Accessoires in de webshop